Just nu söker vi en redovisningskonsult med något eller några års erfarenhet

Är du bra på att bygga och bibehålla affärsrelationer och vill utvecklas i din roll som redovisningskonsult i en miljö som sätter personen i fokus? Tillsammans med övriga medarbetare hos oss på Celinder Revision utgör du i din roll ett bollplank i ekonomiska frågor och hjälper våra kunder med de tjänster som ligger inom områdena redovisning, revision och rådgivning. Det dagliga arbetet hos oss består av såväl individuellt arbete som i team och även arbete ute hos våra kunder.

 

Vi söker just nu en redovisningskonsult till Celinder Revision. Du som söker tjänsten bör ha några års erfarenhet av arbete med löpande bokföring och erfarenhet gällande bokslutsarbete. Den vi söker tror vi är en noggrann, lyhörd och positiv person som tycker om utmaningar och sätter kunden i centrum. För att klara av de dagliga arbetsuppgifterna är teknisk kompetens en fördel då vi främst arbetar digitalt. Arbetet sker vanligtvis individuellt men det förekommer även arbetsuppgifter som genomförs i team både på kontoret och ute hos våra kunder. Således värdesätter vi samarbetsförmåga hos dig som sökande av tjänsten.

 

Vi är ett etablerat revisions- och redovisningsföretag som har funnits i Värnamo i många år. Nu står vi inför en spännande utveckling där du blir en viktig del. Vi ingår i samma koncern som Varbergs Revisionsbyrå AB där även ett mindre ägande i MPR Redovisningskonsult AB i Gnosjö finns. Vi ingår i det internationella nätverket INPACT som är ett fristående nätverk för små och medelstora revisionsbyråer över hela världen. I Sverige är vi idag 8 fristående byråer som samverkar inom INPACT och som har medarbetare med lång erfarenhet.

 

Att vara lyhörd, ha förmågan att lyssna och vara intresserad av människor ser vi som bra förutsättningar för att jobba på Celinder Revision.

 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till per@revisionsbyran.se